Close sidebar
Close sidebar

Sorin Cîmpeanu a vorbit despre ziua de 8 Martie. În ce condiții se va desfășura

Ministrul Educației și Cercetării a transmis cum se va desfășura ziua de 8 martie în România. Sorin Cîmpeanu a menționat că nu există restricții.

Georgiana Balaban,

Ministrul Educației a vorbit despre ziua de 8 martie. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, sâmbătă seară, că nu există restricţii pentru ziua de 8 Martie, aşa cum nu au existat nici de 1 Martie. ”Apelul este la prudenţă”, a afirmat ministrul, precizând că este recomandată evitarea aglomerările.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, discuții cu miniștrii educației din Uniunea Europeană

Ce a transmis ministrul Educației

”La fel ca de 1 Martie, apelul este la prudenţă, la evitarea aglomerărilor care ar putea genera interacţiuni care să crească posibilitatea de transmitere a virusului. Nu sunt restricţii speficice”, a afirmat, sâmbătă seară, la Antena 3, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre 8 Martie.

Citeste si: Ce spune Ministrul Educației după primele cazuri de COVID-19 din școli

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ministrul Educației- Sorin Cîmpeanu. [Sursa foto: google]

Ministrul a precizat că nu au existat situaţii neobişnuite cu ocazia zilei de 1 Martie şi nu se impun măsuri speciale pentru 8 Martie.

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat cum vor fi așezați elevii în bănci de luni. Ce se întâmplă dacă un copil este infectat cu Sars-Cov-2

În 1 Martie, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a catalogat drept ”o situaţie de normalitate” oferirea de mărţişoare în şcoli de 1 Martie şi a precizat că nu sunt ”motive, semnale, solicitări” pentru a se lua măsuri suplimentare în vederea zilei de 8 Martie.

Citeste si: Ministerul Sănătății: Elevii vor trebui să poarte mască la orele de sport în sală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI