Close sidebar
Close sidebar

Sorin Cîmpeanu: Sperând cu toții că nu vom avea un al patrulea val, pe 13 septembrie toată lumea va reveni la școală

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis că speră că nu va exista un al patrulea val al pandemiei, pentru ca toți elevii să poată reveni la școală cu prezență fizică de la toamnă, pe 13 septembrie.

Alina Raducu,

Sorin Cîmpeanu: Sperând cu toții că nu vom avea un al patrulea val, pe 13 septembrie toată lumea va reveni la școală [Sursa foto: Facebook Sorin Cîmpeanu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Sperând cu toții că nu vom avea un al patrulea val, sigur că, pe 13 septembrie, toată lumea va reveni la școală cu prezență fizică”, a menționat ministrul Educației.

Ministrul Educației a anunțat că aproape 15% dintre elevii români s-au vaccinat anti-COVID-19

Sorin Cîmpeanu a mai afirmat că aproape 10.000 de copii cu vârsta între 12-15 s-au vaccinat, iar profesorii au cea mai ridicată rată de vaccinare, de 60%, specificând că aproape 15% dintre elevi sunt vaccinați.

Sorin Cîmpeanu: Sperând cu toții că nu vom avea un al patrulea val, pe 13 septembrie toată lumea va reveni la școală [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit despre Evaluarea Națională și despre examenul de Bacalaureat

„Avem astăzi 127.000 de tineri din categoria de vârstă 12-19 ani vaccinați, un procent important. La categoria 12-15 ani avem aproape 10.000 astăzi, dintr-un total de 829.000 de copii cu cârsta între 12 și 15 ani. Totalul celor care au vârsta între 16 și 19 ani este 820.000.(...)

117.000 din 820.000, deci aproape 15%, sunt vaccinați. Vor fi mai mulți. Deci, e un motiv de optimism pentru reluarea școlii cu prezență fizică în condiții de siguranță începând cu 13 septembrie”, a mai adăugat Ministrul Educației.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: „Avem câteva sute de cazuri de COVID-19 zilnic în România. Se poate ajunge din nou la o creştere a numărului de cazuri”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI