În urmă cu trei ani, Sorin avea să dispară și să creeze o rană adâncă familiei. În vârtă de 34 de ani, Sorin, fost călugăr, a plecat de la pensiunea unde muncea și nu s-a mai întors niciodată. Dispariția fostului călugăr a avut la scurt timp după ce s-a vaccinat, un coleg spunându-i o teorie conspirațională pe care acesta a crezut-o, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Viața lui Sorin nu a fost deloc ușoară. Acesta a fost crescut doar de mamă și a urmat dintotdeauna calea lui Dumnezeu. Sorin a terminat un liceu de teologie și a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea, urmând și masteratul în același domeniu. Visul lui Sorin de a deveni preot nu s-a îndeplinit, pentru că tânărul nu era căsătorit.

Acest lucru nu l-a împiedicat să urmeze, în continuare, calea lui Dumnezeu. Sorin a decis să se călugărească, dar după un an a renunțat și s-a întors acasă, în Oradea.

Sorin se angajase la o spălătorie și locuia într-o pensiune deținută de același patron. Retras din viața socială când a ales calea călugăriei, după muncă, bărbatul se cufunda în rugăciuni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Citește și: Ele sunt cele trei românce care au jefuit mai multe magazine din Marea Britanie. Au fost prinse în flagrant, iar când și-au aflat sentința au început să plângă: "Regret profund"

Sorin a dispărut după ce s-a vaccinat, în urmă cu trei ani

Totul s-a schimbat într-un mod tragic în perioada pandemiei. Sorin a luat decizia de a se vaccina, iar acest lucru avea să îi schimbe complet viața. Bărbatul s-a lăsat influențat de un coleg, adept al teoriei conspiraționale, care i-a insuflat ideea că prin vaccin s-a conectat cu diavolul și că nu mai are voie să se roage. Sorin și-a crezut prietenul și a ajuns depresiv, deși familia și duhovnicul său i-au explicat că spusele colegului sunt false.

"Un coleg i-a spus că prin vaccin i-au băgat un cip cu diavolul și nu mai poate să pună mâna pe cartea de rugăciuni. Am vorbit și eu cu el, și mama lui, am vorbit și cu preotul care îi fusese decan la facultate și care i-a spus că nu există așa ceva, dar el o luase ca pe un păcat greu și a făcut o depresie", a declarat mătușa lui Sorin.

Bărbatul a fost văzut pentru ultima data pe 6 august 2021. De atunci, familia îl caută neîncetat și își dorește ca Sorin să se întoarcă acasă.

Citește și: VIDEO Românca dispărută în Turcia a fost găsită! Unde au localizat-o autoritățile? Nimeni nu a știut, de fapt, ce ascundea femeia

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Sorin, fost călugăr

[Sursa foto: Gandul.ro]

"Din acea zi, nu mai știm nimic de el. Avea telefon mobil, dar de atunci este închis. Nici pe Facebook nu s-a mai conectat. Mama lui este în pragul disperării, am fost recent la ea. Este foarte bolnavă cu inima, cu ficatul, cu rinichii și, colac peste pupăză, mai are de dus și această durere. S-a închis în ea, într-o lume a ei, nu iese afară, nu comunică, stă numai în casă. Era singurul ei copil", a declarat mătușa lui Sorin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si