"Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restrans. Fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu are cum sa fie presedinte PSD", le-a spus premierul.

Premierul Sorin Grindeanu a fost asteptat de peste 500 de membri ai PSD Timis, dar si din filiala Caras-Severin- parlamentari, primari din judet, consilieri locali si judeteni- care au venit sa il sustina si care l-au primit in aplauze.

Vizibil emotionat, cu lacrimi in ochi, Grindeanu li s-a adresat acestora in curtea sediului partidului, spunandu-le ca a venit astazi la Timisoara pentru a vedea daca mai exista oameni carora sa nu le fie frica.

"Am venit azi acasa pentru ca am vrut sa vad daca in Timisoara, in Banat, mai exista oameni carora sa nu le fie frica si iata cati suntem azi aici, membri PSD, pentru ca nu poate sa decida nimeni daca Sorin Grindeanu mai e membru PSD. Florica Fasie este aici langa mine- este cea care in 1996 mi-a facut recomandarea pentru a intra in PSD. Eu cred ca nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid.(...) Am castigat alegerile toti, nu o singura persoana care vrea sa confiste acest partid si sa confiste tara, nu este posibil", a spus Grindeanu, in aplauzele oamenilor, care au scandat "Grindeanu, premier" si "Jos Dragnea".

El le-a mai spus oamenilor ca i-a transmis liderului PSD, Liviu Dragnea, ca va pleca doar daca acesta va demisiona, asumandu-si astfel situatia in care a ajuns partidul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

"Al doilea lucru- trebuie sa se organizeze congres. Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restrans. Fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu are cum sa fie presedinte PSD. De aceea, i-am cerut demisia. I-am cerut sa mearga sa garanteze in fata partidului ca aceasta aventura in care ne-a aruncat nu va duce la pierderea guvernarii. Nu am auzit sa isi asume. Este bataie de joc. Va rog sa va aduceti aminte ca in 2016, cand am pornit primij pasi la alegerile locale si cand in sala am spus un lucru- trebuie sa fim de partea buna a istoriei, sa nu ne fie rusine de ceea ce facem si acelasi lucru il transmit si astazi si sunt mandru sa vad ca sunteti atataia alaturi de mine astazi", a mai spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a mai spus ca isi doreste sa readuca democratia in PSD.

"Sa stiti ca dorinta mea este sa readucem democratia in partid. Asta ne anima pe toti si asta trebuie sa facem- un congres in care sa hotaram soarta si directia in care trebuie sa mearga acest partid. Sa nu mai tina o mina de oameni acest partid. De un an de zile, singura forma de conducere e acest CEX, in antepenultima sedinta l-au schimbat din toate functiile pe primarul Iasiului, penultima pe Serban Nicolae, iar ultima pe mine. Probabil viitoarea va fi cu toti noi de aici din Timis si din Banat. Nu o sa poata sa ma excluda Liviu Dragnea din partid de cate ori ma voi reinscrie", a adaugat premierul.

El participa, la aceasta ora, la sedinta Comitetului executiv al PSD Timis.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Filiala Timis a PSD a semnat, in 12 iunie, la initiativa celor aproximativ 50 de primari pe care ii detine partidul in judet, o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului.

In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat si ei sustinerea pentru premierul Sorin Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

”Am mai declarat de cate ori am fost intrebat si declar si acum ca nu voi vota motiunea impotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Nici nu voi semna aceasta motiune”, a declarat, pentru News.ro, deputatul Alfred Simonis.

Un alt deputat, Adrian Pau, a postat pe Facebook, o poezie dedicata lui Sorin Grindeanu, in care foloseste cel de-al doilea prenume al premierului, Mihai. Adrian Pau a mai scris ca il sustine ”fara menajamente” pe Grindeanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si