Close sidebar
Close sidebar

Sorin Grindeanu il demite pe seful SGG si l-ar putea inlocui cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu are la aceasta ora o intalnire cu secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, urmand sa il demita din functie, iar in locul sau sa fie numit Victor Ponta, au declarat, pentru News.ro, surse guvernamentale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Premierul Sorin Grindeanu are la aceasta ora o discutie cu actualul secretar general, Mihai Busuioc, surse oficiale afirmand, pentru News.ro, ca el urmeaza sa fie demis.

Varianta luata in calcul pentru a-l inlocui este fostul premier Victor Ponta.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Aceasta numire si demitere poate fi facuta direct de catre premier, prin ordin, si se publica in Monitorul Oficial pentru a intra in vigoare.

Busuioc a fost secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltarii, in vremea cand acesta era condus de Liviu Dragnea, si este un apropiat al sefului PSD.

Secretarul General al Guvernului are o serie de atributii importante in privinta organizarii si functionarii Guvernului si a aparatului administrativ, avand competente si in privinta organizarii sedintelor de Guvern.

Tot joi la Guvern a fost si fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, cunoscut drept un apropiat al lui Victor Ponta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI