Close sidebar
Close sidebar

Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea il imita pe Dacian Ciolos! Anul trecut, inainte sa-si incheie mandatul, fostul premier s-a pozat si el la pescuit de stiuci

Weekend-ul trecut, Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost impreuna la pescuit.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Profitand de zilele insorite, Liviu Dragnea si premierul Dacian Ciolos au fost impreuna in weekend la pescuit. Pescar priceput, Dragnea l-a initiat in arta prinsului de stiuca pe premier, cei doi laudandu-se cu cateva capturi uriase, total neobisnuite pentru pescarii amatori sau incepatori, cum este cazil lui Grindeanu.

"În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9😎 Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!", a povestit Dragnea pe Facebook.
Interesant este faptul ca, la sfarsitul anului trecut, dupa ce si-a terminat mandatul de prim ministru, si Dacian Ciolos a aparut in cateva fotografii realizate in Delta Dunarii, politicianul fiind fotografiat tot la pescuit de stiuca!
Si Ciolos s-a laudat cu cateva capturi impresionante, cu mentiunea ca fostul premier a postat si cateva fotografii in care se vede cum aduce rapitorul la barca, spre deosebire de cei doi lideri PSD, care s-au imortalizat direct cu prada in brate! 

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI