Close sidebar
Close sidebar

Sorin Grindeanu: "Urmeaza ca miercuri sau joi sa iau decizia in ceea ce il priveste pe Iordache sau sa o ia el"

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, ca decizia privind mandatul lui Florin Iordache la conducerea Ministerului Justitiei va fi luata miercuri sau joi, dupa adoptarea bugetului si dupa votarea motiunii de cenzura, precizand ca este posibil ca hotararea sa fie luata chiar de catre Iordache.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am spus ca o sa treaca cele doua zile in care se discuta bugetul si motiunea de cenzura. E normal sa ramana la dezbaterea motiunii de cenzura, urmand ca miercuri seara, joia, sa ia decizia sau sa iau decizia(...) (Varianta inlocuirii- n.r.), acum, in urmatoarele doua zile, nu, dar dupa aceste etape pe care trebuie sa le trecem in Parlament, sigur", a spus premierul, potrivit News.ro.

El nu a dorit sa precizeze daca demiterea sau demisia lui Iordache este un fapt cert sau care sunt sansele ca ministrul sa plece. Sorin Grindeanu a adaugat ca ar putea fi inlocuit chiar tot Guvernul, daca motiunea de cenzura de miercuri trece.

Premierul a mai spus ca la Ministerul Justitiei este o situatie "aparte", pentru ca sunt posturi de secretari de stat libere si, daca ar pleca acum ministrul, nu ar mai ramane persoane in functii de conducere.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Grindeanu a mai spus ca vrea si ca Iordache sa participe la motiunea de cenzura, "fiind unul dintre actorii evenimentelor" din ultimele saptamani.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI