Sorin Grindeanu, viceprim-ministru și ministrul Transporturilor și Infrastructurii vine sâmbăta aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Citeste si: Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii „Tu urmezi!”, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!- „Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa co

Timp de 6 luni a ocupat funcția de premier al României, cu susținerea lui Liviu Dragnea, cedând presiunilor șefului de partid la acea vreme și semnând controversata Ordonanță 13, care a scos în stradă sute de mii de români.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Romică Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

De asemenea, Sorin Grindeanu este primul premier demis prin moțiune de cenzură de propriul partid, fiind apoi exclus din Partidul Social Democrat. În anul 2020 a revenit în rândul PSD, iar în prezent este  prim-vicepreședinte al acestui partid.

 “Ce caută Sorin Grindeanu în politică?”, “Este Ordonanța 13 cea mai mare greșeală din cariera dvs.

politică?”, “Ați fost premierul României sau premierul lui Dragnea?”, ”Vă poate arunca Marcel Ciolacu din barcă?”, “Va înjură des românii în trafic?”, “A imbărbătat-o Traian Băsescu pe soția dvs.?”, “De câte ori ați ales prost?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Sorin Grindeanu în ediția de sâmbătă a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată sâmbătă de la ora 22:00, la Kanal D!

[Sursa foto: Kanal D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si