Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri că majorarea prețurilor la biletele CFR Călători ar fi ultima soluție pe care ar lua-o în seamă.

Iată așteaptă acesta, pentru a lua decizia finală!

Citeste si: VIDEO: Biletele CFR Călători vor putea fi cumpărate online până în momentul plecării pentru 75% din trenuri

Ce spune Sorin Grindeanu despre majorarea biletelor CFR Călători

„Am văzut punctul de vedere al directorului CFR Călători, spunea că îmi propune acest lucru, eu vreau să văd prima oară cum se stă economic şi cum se trage linie la sfârşitul anului, înainte de a lua o decizie”, a explicat ministrul Transporturilor, atunci când a fost întrebat dacă ar fi de acord cu o majorare a preţurilor biletelor la CFR Călători.

Ministrul Transporturilor a specificat că nu doar facturile CFR Călători au crescut foarte mult, dar și metroul, la infrastructură.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„În urmă cu ceva timp, câteva luni, era 16 milioane pe lună, atât plătea CFR Călători, ultima factură i-a venit de 45 de milioane, de trei ori mai mult”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Citeste si: VIDEO- Trenurile Intercity ar putea reveni în circulație. Pe ce rute vor circula

Sorin Grindeanu: „Este ultima soluție pe care aș adopta-o”

Ministrul Transporturilor a specificat că și-ar dori să fie cuprins și transportul în comun, în proiectul de adoptare a ordonanței privind energia care a ajuns la Camera Deputaților.

„Este ultima soluţie pe care aş adopta-o”, a spus Sorin Grindeanu despre majorarea preţurilor biletelor CFR Călători. 

„Haideţi să vedem şi când se va discuta proiectul de adoptare a OUG-ul prin care s-a plafonat, unde vreau să prind şi transportul în comun, dacă cei de la finanţe sunt de acord, aş vrea să prind şi CFR Călători, însă acolo sunt şi privaţi”, A comunicat ministrul Transporturilor.

Citeste si: VIDEO- Mai multe garnituri de tren au fost scoase din funcțiune. ANPC: „A merge cu trenul astăzi este o cursă cu peripeţii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si