Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sorin Oprescu a fost plasat sub control judiciar. Fostul primar va rămâne liber până la următorul termen de judecată

Magistrații eleni au hotărât ca Sorin Oprescu să rămână liber până la următorul termen de judecată. Fostul primar al Capitalei trebuie să plătească, până mâine, o cauțiune de 5.000 de euro.

Andreea Albu,

Sorin Oprescu a fost plasat sub control judiciar. Fostul primar va rămâne liber până la următorul termen de judecată


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Magistrații din Grecia au decis ca Sorin Oprescu să fie plasat sub control judiciar în dosarul de corupție pe care îl are acesta.

Va trebui să plătească o cauțiune de 5000 de euro

Ședința a durat aproximativ șase ore, până spre finalul programului Curții de Apel din Atena, motiv pentru care judecătorii au decis amânarea ședinței pentru dimineața zilei de marți. 

La final, s-a decis ca Sorin Oprescu să fie plasat sub control judiciar și să plătească o cauțiune de 5000 de euro.

Citeste si: Sorin Oprescu află marți dacă va fi eliberat din închisoarea din Grecia

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Au fost audiați mai mulți martori, mai mulți experți în drept internațional și în drept românesc, printre aceștia și un profesor de drept de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, un avocat și un fost judecător al Curții Constituționale din România. Aceștia au vorbit despre problemele sistemului judiciar din țara noastră.

A fost audiată și partenera de viață a lui Oprescu

Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, a dat declaraţii în faţa instanţei din Atena, acolo unde judecătorii analizează cererea de extrădare a fostului primar al Capitalei.

Aceasta a explicat că Sorin Oprescu este în pericol de moarte în cazul în care va fi extrădat în România.

Citeste si: O femeie a fost bătută crunt în mijlocul unui magazin din Maramureș. Un bărbat a atacat-o printre rafturi, în fața clienților

"Pentru mine este un șoc că se află închis aici. Un om de calibrul lui, la 71 de ani, cu boli cronice care necontrolate duc la moarte și practic el a primit o condamnare la moarte și întrebarea este de ce și pentru ce.

Pentru că orice situație rezolvata post-mortem este fară valoare", a declarat Adriana Nica în fața instanței, potrivit Antena3.

Citeste si: Ludovic Orban își va da demisia din grupul parlamentar PNL. "A fost picătura care a umplut paharul"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI