Gratiela Giolu, fosta componenta a trupei „Amadeus”, si-a dat in judecata iubitul, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, aflat in inchisoare. Femeia de 33 de ani a initiat procesul pe 13 in urma cu aproape o luna, acesta avand ca obiect „actiune in constatare”, ceea ce inseamna ca reclamantul solicita instantei sa constate existenta unui drept subiectiv fata de parat (sau inexistenta acestuia). In general, astfel de actiuni se intiaza atunci cand cele doua parti nu se inteleg in legatura cu dreptul de proprietate a unui bun (imobil).

Gratiela Giolu se iubeste de 13 ani cu SOV

In plus, la o saptamana distanta, Gratiela Giolu a dat in judecata si ANAF, prin Directia Generala Executari Silite, Cazuri Speciale Bucuresti.  Cel mai probabil, actiunile fostei interprete au legatura cu un bun executat „din greseala” de ANAF Bucuresti si iar instanta este solicitata sa constate ca respectivul bun ii apartine Gratielei Giolu, nu lui Sorin Ovidiu Vintu.
Gratiela a cantat in trupa Amadeus

Recent, mai multe bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu au fost scoase la licitatie de catre ANAF. Este vorba despre doua obiective turstice in Delta Dunarii, respectiv complexul hotelier „Sulina”, complexul „Lebada” dar si o proprietate din Mihailesti. Din licitatii, ANAF spera sa obtina aproape 20 milioane lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

SOV e in inchisoare de anul trecut

Pe 21 februarie, Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare si confiscarea a aproximativ 13 milioane dolari, intr-un dosar legat de devalizarea Fondului National de Investitii.
Omul de afaceri a primit vestea in penitenciar, fiind condamnat inca din iulie 2016 la 6 ani si 2 luni pentru devalizarea Petromservice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si