Este doliul în Râmnicu Sărat! Sorin Nazîru, un tânăr fotbalist în vârstă de doar 16 ani, a decedat fulgerător. Tânărul ar fi fost ucis de o bacterie pe care ar fi contactat-o de la o piscină din oraș, scrie Reporter Buzoian.

Presa locală spune că tânărul a murit din cauza unei forme de meningită și a septicemiei, afecțiuni pe care le-ar fi dezvoltat după ce a intrat în contact cu bacteria respectivă.

Citește și: VIDEO Trupul lui Bogdan, romanul înecat în Italia, a fost recuperat de la o adâncime de 4 metri! Bărbatul și-a dat ultima suflare încercând să salveze un tânăr din apă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

fotbalist mort, bacterie, adolescent mort

Tânărul a început să se simtă rău după ce în weekend ar fi fost la o piscină din Râmnicu Sărat. A fost dus la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, după care a fost transferat la Spitalul „Matei Balş” din Capitală, iar ulterior la Spitalul „Marie Curie”.

Familia și prietenii adolescentului dau vina pe o bacterie contactată din apă pentru moartea acestuia, însă acest aspect nu a fost confirmat oficial până în acest moment.

Autoritățile așteaptă rezultatul necropsiei după care, în funcție de care va fi acesta, oamenii legii ar putea demara o anchetă.

Familia și prietenii lui Sorin sunt în doliu: „Dumnezeu să-l odihnească!”

Sorin a jucat în trecut la CS Dinamo U17, iar în ultima perioadă se afla la CSM Râmnicu Sărat, unde era portar. După ce au aflat de decesul tânărului, care i-a șocat pe toți prietenii  și colegii săi, cei care l-au cunoscut au postat mesaje de adio în mediul online.

„Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un mesaj postat de Academia de Fotbal CS Dinamo.

Citește și: Grătarul cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost găsit mort în apele Prutului, după ore întregi de căutări. "El a intrat şi s-a dus mai în adânc..."

fotbalist mort, bacterie, adolescent mort


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si