Minora în vârstă de 15 ani este căutată de familie și de autorități în tot județul Brașov. Minora a plecat de acasă în noaptea de vineri spre sâmbătă și nu s-a mai întors.

Citește și: Două fete s-au certat după ce una dintre ele a trimis o cerere de prietenie pe rețelele sociale. Minorele implicate au ajuns la poliție

Sorina este căutată de polițiști

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov (IPJ) anunţă dispariția unei fete de 15 ani din Șercaia. 

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că minora Muntean Alexandra Sorina, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar, în noaptea de 08/09 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, de la domiciliul său, din localitatea Șercaia, județul Brașov, fără a mai reveni până în prezent", transmite IPJ Brașov într-un comunicat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Semnalmentele tinerei arată că aceasta are o înălțime de aproximativ 1.55 metri, cu o constituție atletică, ochi căprui și păr blond. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu blugi gri, un hanorac roșu și adidași albi, conform comunicatului emis de IPJ Brașov.

Citește și: VIDEO- Recompensă pentru găsirea lui Ashi. Cățelusa a dispărut în urmă cu două luni, iar proprietarii o caută în disperare

Oamenii legii apelează la populație și solicită sprijinul oamenilor. Astfel, cei care pot oferi informații despre minoră sunt rugați să se meargă la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă au văzut-o sau știu ceva despre Sorina.

Citește și: Situație neprevăzută, după ce un bărbat a găsit 5.000 de dolari într-o parcare. După trei luni a realizat că a făcut o greșeală. „Am găsit niște bani, care acum o să mă coste bani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si