”Medicul din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă”, a anunţat luni Poliţia Capitalei.

Pintea, aflată în arest preventiv ca urmare acuzaţiei de luare de mită, a cerut duminică transferul la un spital din sistemul public, repectiv Spitalul Sfânta Maria.

Conform cererii sale, Pintea, care a fost diagnosticată cu dermatomiozită, acuză agravarea stării de sănătate.

Prezentând pe scurt simptomele pe care le are, fostul ministru a solicitat transferul sub pază la un spital din sistemul public, indicând Spitalul ”Sfânta Maria” şi numele medicului său curant, care ar urma să îi facă investigaţii.

Citeste si: Tulcea: o fată de 15 ani s-a aruncat de la etajul 6 după ce a fost prinsă în timp ce fuma

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sorina Pintea afirmă că din cauza simptomelor- parestezii faciale şi la nivelul membrelor, stări de vomă, dificultăţi de înghiţire, senzaţia de apăsare la nivelul esofagului- o ambulanţă a fost solicitată duminică la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Citeste si: Coronavirus România. Un bărbat din Sibiu a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat febră

Pintea a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Ea precizează că i-a fost administrată glucoză intravenos, Ketoprofen şi un calmant şi că i s-a făcut şi un EKG. De asemenea, i-a fost măsurată glicemia, care avea valori de 132, deşi din cauza stării de sănătate nu putuse mânca.

Citeste si: DETALII DE ULTIM MOMENT! Cum va rezista Sorina Pintea în pușcărie! Fostul mininstru al Sănătății suferă de o boală autoimună gravă ce atinge cote alarmante în condiții de arest!

Fostul ministru afirmă că unele dintre simptome persistă, motiv pentru care solicită internarea într-un spital public.

”În această dimineaţă, la Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv”, a anunţat Poliţia Capitalei, care a precizat că ”persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”.

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si