Până la momentul eliberării a fost, însă, un întreg film cu acuzaţii grave, strigăte de ajutor din partea fiului şi multe temeri din partea autorităţilor judiciare.

Imaginile filmate pe sub poarta de la Arestul Central au reuşit să surprindă jurnaliştii acreditaţi, în condiţiile în care eliberarea fostului ministru al Sănătăţii a fost ţinută sub lacăt de autorităţi!

Dacă iniţial magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au spus că Sorina Pintea era bolnavă şi când a luat mită, şi când au decis arestarea preventivă, acum, judecătorii de la Curtea de Apel au decis

să o lase în libertate pentru problemele de sănătate pe care le are şi... de care trebuie să se îngrijească.

Citeste si: Tatăl băiețelului de 4 ani care a murit în urma unei vizite la stomatolog rupe tăcerea: „Anestezistul mi-a recunoscut...”

Sorina Pintea - Inquam Photos / Octav Ganea
Sorina Pintea - Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos/ Octav Ganea

Vineri dimineaţa, la ora 9.15, Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti. De această dată a fost adusă fără cătuşe, a fost lăsată să meargă singură, fără a fi bruscată de poliţişti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fostul ministru al Sănătăţii nu a arătat că ar avea vreo problemă să meargă singură de la maşina de poliţie până în Palatul de Justiţie.

Mai mult, deşi s-a vehiculat în spaţiul public că ar fi rămas cu urme la nivelul capului şi gâtului după ce ar fi fost bruscată de poliţişti, astăzi Sorina Pintea nu a lăsat să se vadă nicio vânătaie.

A stat 2 ore în faţa magistraţilor, timp în care i-a rugat să o lase în libertate, pentru a se putea îngriji de boala gravă de care suferă.

Dincolo de uşile închise, a fost tot timpul fiul fostului ministru al Sănătăţii!

Citeste si: Un cunoscut medic, despre Sorina Pintea! ”Este doar o chestiune de zile...”

”Toată familia o aşteptăm acasă, în special sora mea mai mică şi noi credem într-o justiţie corectă. 37:36 Săptămâna aceasta am vorbit cu ea şi mi-a spus că este bine, este în regulă, este tratată corespunzător”, a afirmat fiul Sorinei Pintea.

La ora 11 Sorina Pintea a părăsit Curtea de Apel şi a fost dusă înapoi la Arestul Central.

După aproape o oră, o ambulanţă a dus-o la Spitalul Universitar, pentru a i se administra tratamentul intravenos specific bolii de care suferă.

La ora 14 Sorina Pintea a fost dusă înapoi la Arestul Central. Şoferul fostului ministru a venit chiar să o ajute cu cele 4 sacoşe pe care le-a avut la ea.

Citeste si: Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății: „Asist cum este omorâtă...”

Sorina Pintea - Inquam Photos / Octav Ganea
Sorina Pintea - Inquam Photos / Octav Ganea

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Inquam Photos/ Octav Ganea

În tot acest timp, în clădirea Arestului Central erau făcute toate formalităţile pentru ca Sorina Pintea să fie eliberată.

Totuşi, reprezentanţi ai Ministerului de Interne au declarat vineri că Sorinei Pintea i-au fost asigurate toate condiţiile necesare pentru tratarea bolii sale în arest, a fost cazată singură, ba chiar i s-a făcut o ofertă de a fi transferată la un spital penitenciar.

Sorina Pintea este cercetată într-un dosar instrumentat de DNA, în care este acuzată că ar fi luat mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 de lei, care reprezentau 7% din valoarea unui contract încheiat de Spitalul judeţean din Baia Mare cu o firmă care furnizează echipamente medicale. Pintea a fost managerul acestei unităţi medicale până acum 4 zile, când postul i-a revenit unui interimar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si