O anchetă are loc și la Poliția Română, după ce agenții au transportat-o încătușată pe Sorina Pintea prin fața presei.

Sindicaliștii din poliție se apără și spun că normele procedurale au fost respectate, în timp ce avocata fostului ministru declară că oamenii legii am îmbrâncit-o și au umilit-o pe Sorina Pintea pe drumul de la Arestul Central la policlinica MAI.

Citeste si: Imagini SENZAȚIONALE cu vila de 1626 de metri pătrați a lui Liviu Dragnea din satul natal! În fața casei din Pleașov se lăfăie gunoaiele FOTO EXCLUSIV

Victor Costache, ministrul interimar al Sănătății, a declarat recent că o persoană bolnavă nu ar trebui să fie încătușată.

Citeste si: Mihai Chirica: Voi candida fie susţinut de PNL, dar posibil şi ca membru PNL

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În tot acest timp, starea de sănătate a Sorinei Pintea se agravează pe zi ce trece, susțin apropiații fostului ministru al Sănătății.

Citeste si: Viorica Dăncilă sare în apărarea fostului ministru Sorina Pintea: „Suferința ei nu e mimată”

Totodată, pe pagina oficială de Facebook a Sorinei Pintea a fost postat un mesaj referitor la tot ce s-a întâmplat recent:

„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?! Să nu uităm că și copiii României văd asta.
Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor! Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se arată în postarea semnată „Echipa Sorinei”.

Avocatul Poporului s-a autotsesizat în urma postării de pe Facebook

„Ne-am adresat directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti cu unele întrebări, ca să înţelegem următorele lucruri. Vrem să ştim în ce măsură este pregătit să răspundă cerinţelor speciale pe care o persoană le are. Privarea de libertate nu trebuie să însemne o condamnare de moarte”, a spus Renate Weber pentru Antena3.

Sorina Pintea va ajunge vineri în fața magistraților Curții de Apel București, acolo unde va fi judecată contestația pentru arestare preventivă care a fost depusă de fostul ministru al Sănătății.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si