Close sidebar
Close sidebar

Sorina Pintea trimite mesaje pacienţilor şi îi întreabă dacă li s-a cerut şpagă în spitale! Campanie inedită a Ministerului Sănătăţii de combatere a corupţiei

Ministerul Sănătăţii încearcă să elimine corupţia din spitalele de stat prin încurajarea pacienţilor de a raporta eventualele ”atenţii” care le-au fost solicitate.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Un mesaj semnat de ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a fost trimis pe telefonul mobil al mai multor pacienţi care au fost internaţi sau au ajuns la camera de gardă a unor spitale de stat. Acesta conţine un link spre un formular care intră anonim în baza de date a Ministerului Sănătăţii.

Formularul se referă atât la calitatea serviciilor şi eficienţa acestora dar se concentrează mai ales pe eventualele acte de corupţie din spitale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Vi s-au solicitat bani sau atenţii de către medici sau asistente?”, este una dintre întrebări.
”Doriţi să raportaţi responsabilului anticorupţie al Ministerului Sănătăţii faptul că vi s-au solicitat bani sau atenţii?”, este o altă întrebare.

Citeste si: Medicul Monica Pop, imagine contriversată! Şi-a arătat ”şpăgile” primite la consutaţii!

Alte întrebări se referă la nivelul de curăţenie din spitale, dacă pacienţii au fost obligaţi să cumpere medicamente sau materiale medicale şi dacă starea de sănătate este mai bună după externare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI