Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Șoseaua de pe domeniul schiabil din Predeal, plină de cratere. Ce spun autoritățile

Distracția de pe pârtie a turiștilor care ajung la Predeal este umbrită de drumul pe care sunt obligați să meargă la întoarcere spre casă. Șoseaua care permite ieșirea din zona domeniului schiabil arată ca după bombardament. Craterele apărute în carosabil sunt uriașe, iar pământul a luat-o la vale în unele locuri.

Andreea Albu,

Șoseaua de pe domeniul schiabil din Predeal, plină de cratere. Ce spun autoritățile

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ca un traseu off-road arată drumul pe care trebuie să-l străbată șoferii care ajung pe pârtiile din Predeal. Accesul către domeniul schiabil se face pe o stradă cu sens unic, iar la plecare turiștii sunt nevoiți să traverseze parcă o șosea a groazei.  

Autoritățile promit remedierea problemelor, dar până atunci șoferii sunt condamnați să își distrugă mașinile.

Mașinile sunt nevoite să treacă peste gropi

Dacă pe unele porțiuni din acest drum șoferii mai pot ocoli gropile, în alte locuri sunt cratere aproape din metru în metru, așa că mașinile sunt nevoite efectiv să treacă prin aceste gropi. Mai mult decât atât, odată cu topirea zăpezii, pare că și o mare parte din asfalt a dispărut.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI