Noi detalii ies la iveală despre starea de sănătate a lui Putin. Un fost colonel din aparatul de securitate rus a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care afirmă că Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova. Se pare că rusul a fost diagnosticat cu cancer.

Citeste si: Rusia relansează mașinile sovietice Moskvich în uzina Renault din Moscova. Aici erau produse modelele Logan și Duster

În ultima perioadă, starea de sănătate a liderului de la Kremlin a ridicat mai multe semne de întrebare. Un oligarh care are legături strânse cu liderul rus a spus că „Putin este foarte bolnav de cancer”.

Cum se simte, de fapt, Vladimir Putin

Conform unor surse apropiate, președintele Rusiei ar fi grav bolnav. Speculațiile cu privire la sănătatea președintelui rus s-au intensificat după războiul din Ucraina, deoarece liderul nu părea să fie în regulă în ultima perioadă.

Citeste si: Criză fără precedent în Coreea de Nord. Kim Jong-un a ordonat intervenția armatei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În fotografiile și videoclipurile de pe rețelele de socializare, Vladimir Putin a apărut la un eveniment ținând o pătură pe picioare, în timp ce stătea printre veteranii din Al Doilea Război Mondial. Un oligarh rus a fost înregistrat în timp ce vorbea despre sănătatea președintelui.

Bărbatul declara în înregistrare că Putin a suferit o intervenție chirurgicală la spate cu puțin timp înainte de a ordona invadarea Ucrainei, la data de 24 februarie 2022.

Numele oligarhului a fost păstrat anonim.

Un înalt oficial militar ucrainean a susținut, de asemenea, că liderul de la Kremlin are cancer și alte boli destul de grave. Acesta a povestit că Vladimir Putin se află într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”.

Citeste si: Suedia face un pas important pentru aderarea la NATO

De asemenea, la comemorarea Zilei Victoriei de la Moscova, pe 9 mai, speculațiile cu privire la presupusa sănătate precară a lui Vladimir Putin au devenit din ce în ce mai intense, după ce președintele rus a mers șchiopătând.

Se vehiculează că două sosii au fost pregătite pentru perioada care urmează, în cazul în care Vladimir Putin ar fi avut nevoie de vreo ieșire publică. Au fost, de asemenea, pregătite filme menite să ilustreze o activitate „normală" a președintelui rus, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: Vladimir Putin susține că Ucraina creează arme biologie cu ajutorul SUA și vrea să răspândească boli periculoase. Este pretextul liderului rus de a începe o escaladare militară, conform experților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si