Close sidebar
Close sidebar

Sotia fostului fotbalist Ogararu se implica in scandalul vaccinarii! E mama a cinci copii nascuti in tari diferite! Pe ultimul s-a adus pe lume in Olanda! Cum sunt vaccinati bebelusii si ce analize li se fac

Andreea Ogararu este mama a cinci copii, pe care soarta si contractele lui George Ogararu au facut sa-i nasca in alte tari. Daca pe primii patru i-a nascut in Romania, Elvetia si in Olanda, pentru ca in acele tari se aflau la momentul respectiv, pentru al cincilea a putut sa aleaga. Iar Andreea Ogararu spune ca a ales Olanda, acolo unde i s-a parut ca sistemul medical ofera cele mai bune conditii pentru micut.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu mai vechi pentru un site specializat penru mamici, tanara a povestit experienta traita in fiecare caz. Primele doua nasteri au fost in Romania, apoi in Olanda si in Elvetia. 

 

“Daca ar fi sa mai nasc de 10 ori, as alege de fiecare data Olanda si nu din cauza medicilor pentru ca Romania are multi medici buni, ci pentru viziunea asupra proceselor medicale, modul de abordare al pacientilor, al bolilor” a maturisit Andreea Ogararu in acel interviu. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Si pe ultimul copil al cuplului tot acolo l-a nascut. Acum, in contextual scandalurilor privind vaccinarea copiilor mici, Andreea Ogararu a povestit cum sunt tratati in Olanda bebelusii si cum decurge vaccinarea. 
“Despre vaccin. Olanda 2006, Elveţia 2010, Olanda 2016. Anii in care am nascut in aceste tari. La nastere nu se face niciun fel de vaccin. De ce? Pentru ca starea de sanatate nu este inca evaluata suficient.

Apoi timp de 8 zile de la nastere o asistenta vine acasa si masoara zi de zi temperatura mamei si a copilului, probleme legate de somn, hrana, piele si alte reactii. Tot in aceste opt zile vine acasa un specialist care face test auditiv si ia sange copilului (din calcai) pentru analizarea a 17 boli autoimune ce trebuie depistate din prima luna de viata, inainte ca bebele sa primeasca lapte praf sau vaccin sau altceva.
De ce? Pentru ca substantele din cele mentionate mai sus pot provoca urmari grave si ireversibile. Schema de vaccinare incepe pe la doua luni, dar se poate amana si incepe mai tarziu daca mama considera ca micutul nu este inca destul de puternic. Se poate de asemenea, pe cheltuiala proprie, sa se solicite prepararea unor doze unice specifice unei singure boli. Daca nu vrei sa bagi un cocktail de 3 sau 6 vaccinuri deodata.

  

De asemenea, in tarile mentionate se considera ca pruncul are imunitate puternica de la mama in primele luni de viata. Nu discutam despre exceptii aici.
In Elvetia, de asemenea nu se face vaccin la nastere. Si poţi face vaccinare selectiva in functie de riscurile la care se supune o familie. Selectiva inseamna anumite vaccinuri sau deloc, sau mai tarziu.(...)
De ce iese la noi cel mai prost: pentru ca nu exista contact permanent cu un pediatru, birou de Pediatrie desemnat care sa te aiba in evidenta de la nastere pana la pubertate. La noi mergi la medic cand ai deja o problema, o urgenta. Iar medicul de urgenta actioneaza fara a sti nimic despre copil.
In Romania vor sa vaccineze la nastere, dar te pun sa semnezi. De ce?! De ce sa nu incepi la 2 luni cand stii/ai vazut deja cum se dezvolta puiul...
Nu mai punem in discutie conservantii, metale grele sau tulpinile pe care se cresc vaccinurile”
,  a scris Andreea Ogararu, citata de activenews.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI