Close sidebar
Close sidebar

Soţia lui a fost diagnosticată cu cancer, iar el nu s-a dezlipit de patul ei, până în ultima clipă. Povestea lor o să te facă să plângi în hohote

Pe numele său Angelo Merendino ţine primele pagini ale ziarelor de peste Ocean din momentul în care a început să lupte cot la cot cu soţia sa diagnosticată cu cancer de sân.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Să iubeşti şi să fii iubit indiferent de situaţie. Probabil asta îşi doreşte fiecare. Şi deşi trăim în timpurile în care mulţi aleg să divorţeze atunci când dau de greu, un bărbat din Ohio, SUA, le dă peste nas tuturor celor care cred că o discuţie în contradictoriu cu soţia sau partenera de viaţă este motiv de despărţire.

Pe numele său Angelo Merendino ţine primele pagini ale ziarelor de peste Ocean din momentul în care a început să lupte cot la cot cu soţia sa diagnosticată cu cancer de sân. La doar cinci luni de când s-au căsătorit, Angelo şi soţia lui Jen au primit o veste care avea să le schimbe viaţa. Erau nevoiţi să lupte cu cancerul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, Jen a suferit o operaţie de dublă mastectomie, multe tratamente de chimioterapie, iar greul abia atunci începea. Însă Angela şi mai tare lupta pentru cea pe care o iubea la bine şi la rău.

A început să îşi fotografieze soţia în fiecare zi, în toate ipostazele în care cumplita boală o punea, iar într-o zi i-a venit ideea de a le face publice, pentru ca oamenii să le dea o mână de ajutor, dar şi să le facă pe femei mai conştiente de pericolul la care se expun.

Deşi cei doi au luptat din răsputeri până în ultima clipă, Jen nu a putut fi salvată.

Ea a încetat din viaţă pe 22 decembrie 2011. Angelo Merendino are acum un blog numit "Bătălia pe care n-am ales-o. Soţia mea luptă cu cancerul la sân" (nr. The Battle We Didn't Choose. My wife's fight with breast cancer). 

sursa foto Angelo Merendino

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI