Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a împărtășit într-un interviu acordat Today.com ultimele vești despre lupta lui cu demența frontotemporală.

Heming a dezvăluit cum le explică fiicelor ei situația prin care trece tatăl lor. „Nu vreau să existe vreun stigmat sau rușine legat de diagnosticul tatălui lor sau despre orice formă de demență”, spune ea.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici

Emma Heming a acordat primul interviu oficial TV de când a fost făcut public diagnosticul de demență al soțului ei, Bruce Willis.

Potrivit NY Post, ea admis că este „greu de știut” dacă actorul este conștient de starea sa și de deteriorarea sănătății sale. 

Fostul model a apărut luni în emisiunea „Today” – alături de Susan Dickinson, CEO al Asociației pentru Degenerarea Frontotemporală – pentru a susține lansarea Săptămânii Mondiale de Conștientizare a Demenței Frontotemporale.

"Demența este o boală a întregii familii"

„Demența este grea”, i-a mărturisit Emma Heming, în vârstă de 45 de ani, gazdei emisiunii „Today”, Hoda Kotb.

„Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce, sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Când se spune că aceasta este o boală a familiei, chiar așa este.”

În martie 2022, familia lui Bruce Willis a dezvăluit public că actorul a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care afectează procesarea limbajului și abilitățile de comunicare ale unei persoane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bruce Willis a fost obligat să renunțe la actorie din acel moment.

Soția lui Bruce Willis, primul interviu de la diagnosticul primit de marele actor

Soția lui Bruce Willis, primul interviu de la diagnosticul primit de marele actor

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ulterior, în februarie 2023, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că starea lui a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Emma Heming a spus că momentul în care a aflat diagnosticul actorului din „Die Hard” a fost "în același timp o binecuvântare și un blestem”.

Ea a explicat: „Pentru a înțelege în sfârșit ce se întâmplă, astfel încât să pot accepta ceea ce este. Nu face ca lucrurile să fie mai puțin dureroase, dar știind ce se întâmplă cu Bruce o face puțin mai ușoară.”

Emma Heming și Bruce Wiilis au împreună două fiice: Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de 9 ani.

Citește și: VIDEO- Soția lui Bruce Willis, apel disperat către paparazzi

Ea spune că diagnosticul lui Willis „le învață atât de multe – cum să iubească, cum să aibă grijă și este un lucru foarte frumos printre tristețe”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bruce Willis, alături de cele două fete ale sale

Bruce Willis, alături de cele două fete ale sale

Emma Heming și Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, s-au căsătorit în martie 2009.

Actorul a fost căsătorit anterior cu Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, din noiembrie 1987 până în octombrie 2000. Ei sunt părinți ai fiicelor Rumer, 34 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani.

Bruce Willis, la 68 de ani, alături de Demi Moore și copiii săi

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si