Close sidebar
Close sidebar

Soția lui Cătălin a plecat la muncă în străinătate, iar acesta a rămas să aibă grijă de copil. Bărbatul își strigă acum disperarea

Cătălin și-a lăsat soția la muncă în străinătate, iar el a rămas să se îngrijească de copilul lor ce avea doar doi ani atunci.

Diana Bostan,

Dramă Cătălin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au trecut trei ani, dar femeia nu a mai dat vreun semn și nici nu s-a interesat de soarta copilului.

Cătălin își strigă disperarea în mediul online și la TV

Bărbatul a apelat la o emisiune TV din România pentru a-și spune supărarea. Cătălin își îngrijește copilul singur, de mai bine de trei ani.

Citește și: Mady Gio, românca vedetă în Italia, s-a mutat în Elveția. De ce a ales să-și mute averea în altă țară

Cătălin susține că femeia nu plătește pensie alimentară, deși și-a abandonat copilul la vârsta de doi ani.

Tot el susține că femeia ar fi damă de companie și că i-ar fi sugerat să dea copilul spre adopție.

Femeia a recunoscut totul

Eu îmi cresc copilul singur de trei ani de zile. Mama copilului a plecat și l-a abandonat și-a anunțat să dau copilul la cămin.

Eu n-am putut să-l dau la cămin. L-am dus la școală, la grădiniță, eu l-am îmbrăcat, eu îl schimbam, eu i-am dat să mănânce și l-am ținut peste tot după mine”, a spus Cătălin.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

După ce a fost contactată, mama micuțului a recunoscut că lucrează ca și damă de companie, dar că îi trimite bani micuțului.

Tatiana a murit la doar 15 ani, lovită pe trecerea de pietoni

Procesul în cazul fetei de 15 ani, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, continuă. Fratele Tatianei a făcut dezvăluiri cutremurătoare pentru stirilekanald.ro despre cazul care a șocat țara în urmă cu un an.

Citește și: Incident dramatic într-o gară din Roma! O româncă s-a stins subit din viață

Procesul în cazul Tatianei, fata de 15 ani care a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața școlii din Ardud, județul Satu Mare, este în plină desfășurare. Coșmarul pe care îl trăiesc zilnic părinții Tatianei a început în februarie 2022. După o săptămână de agonie la un spital din Cluj, tânăra s-a stins din viață.

Familia Tatianei își dorește să li se facă dreptate

La un an de la tragicul eveniment, fratele Tatianei a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre momentele prin care trece acum familia.

Citește și: "Am vrut doar să-l sperii". Un tată și-a ucis fiul din greșeală cu o sabie de samurai

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Șoferul spune poezia pe cara a învățat-o de la avocat, că îi pare rău, acum astea eu zic că sunt doar poezii.

În momentul în care te urci la volan ești responsabil în primul rând pentru viața ta și pentru viața participanți la trafic  ”   a trasmis profund întristat Raoul Cristian, fratele Tatianei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI