Mai multe voci au acuzat de-a lungul timpului că soția președintelui francez, Emanuel Macron s-ar fi născut bărbat. Recent, acesta a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

Ce reacție a avut președintele Franței despre acest subiect? 

El a spus că zvonurile sunt „false și inventate”, informează Daily Mail. Mai mult, el și-a exprimat furia și frustrarea cu privire la speculațiile continue despre Brigitte Macron, în vârstă de 70 de ani, cu care s-a căsătorit în 2007. 

”Cel mai rău lucru sunt informațiile false și scenariile inventate. Oamenii le cred în cele din urmă și te deranjează, chiar și în intimitatea voastră ”, a spus Emanuel Macron.

Zvonuri soție Macron

Imagine cu soții Macron.

[Sursa foto: X]

Citește și: Incredibil ce i s-a întâmplat unui bărbat! Și-a întâlnit sosia într-un aeroport

Această reacție a venit vineri, chiar de Ziua Internaționată a Femeii, după ce a înscris dreptul garantat la avort în Constituția Franței.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De asemenea, Emanuel Macron, în vârstă de 47 de ani a spus că afirmațiile transsexualilor despre soția sa sunt tipice atacurilor misogine online pe care femeile trebuie să le suporte în fiecare zi.

Două femei care au afirmat că prima doamnă s-a născut bărbat au fost pedepsite cu "amenzi simbolice" reduse în apel în iunie anul trecut. La rândul lor, ambele au susținut că au fost supuse la "intimidări din partea autorităților", în timp ce membri "ultraprotejați" ai establishmentului parizian încercau să acopere un "secret de stat". 

Tot ele au susținut că primul soț al lui Brigitte, André-Louis Auzière, nu ar fi existat niciodată înainte de moartea sa anunțată în 2020, la vârsta de 68 de ani. 

Și fiica lui Brigitte Macron a vorbit despre aceste zvonuri, pentru revista Paris Match.

”Sunt îngrijorată de nivelul societății când aud ce circulă pe rețelele de socializare despre faptul că mama mea ar fi un bărbat”, a spus aceasta.

Zvonuri soție Macron

Imagine cu soții Macron.

[Sursa foto: X]

Citește și: Mărturii emoționante din partea unui român întors în țară după 20 de ani de muncă în afară: ”Nu pleacă nimeni de bine din țară”

Viitorul politician avea doar 15 ani când a început o relație cu Brigitte Auzière, pe atunci căsătorită și mamă a trei copii, care avea 40 de ani și preda teatru la liceul La Providence din Amiens, în nordul Franței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si