Mihai Gadea e una dintre vedetele care au avut cele mai deschise „meciuri” cu ANAF-ul, mai ales dupa ce inspectorii institutiei au decis sa puna zavorul peste sediul televiziunii din Baneasa. Probleme cu Fiscul are insa si sotia lui, Agatha Kundri. Numele acesteia apare pe lista datornicilor la bugetul de stat, data publicitatii recent de ANAF.

Agatha Kundri inregistreaza o datorie de 9.975 lei cu titlu de obligatii fiscale la bugetul de stat si de 112 lei la bugetul Fondului Unic de Asigurari Sociale.

In total, 10087 de lei ar datora sotia lui Mihai Gadea catre statul roman, suma care nu a fost contestata de femeie.
Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea
Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Agatha Kundri are propria afacere din care face destul de multi bani. Ea este proprietara unei gradinite cu afterschool care are sediul intr-o cladire selecta din centrul Bucurestiului. Ea a cooptat-o in afacere si pe sora sa, Naomi, care este manager dar colaboreaza si cu sotia lui Mircea Badea, Carmen Bruma, „specialista” in activitati fizice cu cei mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si