Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui Mihai Gadea, datoare la ANAF cu peste 10.000 de lei! Agatha e proprietara de gradinita

Nu doar Mihai Gadea are o problema cu ANAF-ul ci si sotia lui, Agatha.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Gadea e una dintre vedetele care au avut cele mai deschise „meciuri” cu ANAF-ul, mai ales dupa ce inspectorii institutiei au decis sa puna zavorul peste sediul televiziunii din Baneasa. Probleme cu Fiscul are insa si sotia lui, Agatha Kundri. Numele acesteia apare pe lista datornicilor la bugetul de stat, data publicitatii recent de ANAF.

Agatha Kundri inregistreaza o datorie de 9.975 lei cu titlu de obligatii fiscale la bugetul de stat si de 112 lei la bugetul Fondului Unic de Asigurari Sociale. In total, 10087 de lei ar datora sotia lui Mihai Gadea catre statul roman, suma care nu a fost contestata de femeie.

Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Agatha Kundri are propria afacere din care face destul de multi bani. Ea este proprietara unei gradinite cu afterschool care are sediul intr-o cladire selecta din centrul Bucurestiului. Ea a cooptat-o in afacere si pe sora sa, Naomi, care este manager dar colaboreaza si cu sotia lui Mircea Badea, Carmen Bruma, „specialista” in activitati fizice cu cei mici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI