Mihai Stoichita a fost fotbalist, este un antrenor reputat si nu a abandonat "sportul rege", desi familia lui a avut de suferit pe urma pasiunii lui. Victima rivalitatii dintre suporterii echipelor din Romania a fost chiar sotia omului de fotbal, femeia fiind agresata fizic fara sa aiba vreo legatura cu "marul discordiei". S-a intamplat cand Stoichita era tehnicianul ros-albastrilor.

Citeste si: Gabriela Vranceanu Firea e mandra de originile sportive ale primei sale familii! Fostul sot, decedat la 52 de ani, era antrenor de atletism, iar soacra primaritei a fost decan la ANEFS!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

" Eu nu vreau sa fac propaganda vizavi de stelismul meu, dar sotia mea a fost batuta in urma cu ceva ani de un grup de suporteri rapidisti doar pentru ca eu eram antrenorul Stelei atunci si ma bateam cu Rapidul la titlul. Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt injurat, ci ca imi darama psihic jucatorii. Eu imi spun mie ca sunt sclav, dar parerea mea e ca sunt cu mult peste ei. N-ati vazut ce-a fost aseara. La intuneric ei devin monstri. Omul din neanderthal", a povestit Stoichita cand era antrenorul echipei finantate de Gigi Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si