Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui Mihai Stoichita a fost batuta de suporterii lui Rapid! Cand s-a intamplat incidentul

Fostul antrenor al Stelei este un nume cu rezonanta in lumea fotbalului.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Stoichita a fost fotbalist, este un antrenor reputat si nu a abandonat "sportul rege", desi familia lui a avut de suferit pe urma pasiunii lui. Victima rivalitatii dintre suporterii echipelor din Romania a fost chiar sotia omului de fotbal, femeia fiind agresata fizic fara sa aiba vreo legatura cu "marul discordiei". S-a intamplat cand Stoichita era tehnicianul ros-albastrilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Eu nu vreau sa fac propaganda vizavi de stelismul meu, dar sotia mea a fost batuta in urma cu ceva ani de un grup de suporteri rapidisti doar pentru ca eu eram antrenorul Stelei atunci si ma bateam cu Rapidul la titlul.

Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt injurat, ci ca imi darama psihic jucatorii. Eu imi spun mie ca sunt sclav, dar parerea mea e ca sunt cu mult peste ei. N-ati vazut ce-a fost aseara. La intuneric ei devin monstri. Omul din neanderthal", a povestit Stoichita cand era antrenorul echipei finantate de Gigi Becali.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI