Sorina, soția celebrului jurnalist Ovidiu Ioanițoaia (75 de ani), traversează momente dificile în încercarea de a rezolva situația medicală a mamei sale, bolnavă. De profesie avocat, Sorina (50 de ani) a scris un mesaj prin care își exprima frustrarea cu privire la tentativa ei de a face rost de vaccinul antigripal necesar mamei sale, aflată în suferință. Sorina a dezvăluit cu această ocazie și răspunsul aiuritor primit la toate farmaciile atunci când a căutat o soluție pentru rezolvarea urgentă a problemei. 

Citeste si: Oana Pellea, scrisoare deschisă către preşedintele României: „Vă rog să ne susţineţi în a salva arta şi cultura din România”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Nu înțeleg, chiar nu înțeleg!!! Ni s-a spus să ne vaccinăm, ni s-a spus că este important să ne vaccinăm! Caut de 2 săptămâni vaccin antigripal! Mama are 80 de ani si a avut cancer! Toate farmaciile la care intreb imi spun ca se va aduce dupa 1 decembrie!!! Medicii de familie nu au! Păi, ce mai facem cu el în decembrie?!? Mi se pare că trăim un film sinistru”, a scris supărată și dezamăgită Sorina Ioanițoaia. 

Soția lui Ioanițoaia este avocat specializat în recuperarea de creanțe și în domeniul transporturilor și logisticii

În luna mai, Sorina Ioanițoaia își exprimase nedumerirea privind interzicerea accesului în cimitire, măsură luată de autorități pentru stoparea răspândirii coronavirusului.  ”Mi-a murit un prieten. Și trec prin fața cimitirului și aș vrea să merg să aprind o lumânare, că mă doare sufletul! Poate cineva să îmi explice logic, cu cine m-aș înghesui eu în cimitir, sau de ce mai exact nu pot intra?!?”,  a scris atunci, contrariată, soția lui Ovidiu Ioanițoaia.

Ioanițoaia
Între Ovidiu Ioanițoaia și Sorina este o diferență de vârstă de 25 de ani

Partenera de viață a lui Ovidiu Ioanițoaia este avocat specializat în recuperarea de creanțe, dar și în domeniul transporturilor și logisticii, acordând în ultimii ani mai multe interviuri în publicații de specialitate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si