Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani, desi era casnica de la 29 de ani! Maria Basescu a incasat peste 4.000 de lei pe luna ca administrator al unui teren agricol!

Potrivit declaratiei de avere completate de fostul presedinte, sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Pare greu de crezut, dar sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Recent, fostul presedinte al tarii, care este senator, si-a depus declaratia de avere, valabila pentru anul 2017. marea surpriza apare in drepturile veniturilor sotiei. Daca pana acum, Basescu nu a completat niciodata vreun castig in dreptul acesteia, nici macar pensie, politicianul a trecut suma de 50.000 de lei, incasata de Maria Basescu, ca persoana fizica, in calitate de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana.

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Maria a lucrat in domeniul turismului in tinerete

Asta inseamna ca, in 2017, la 65 de ani, Maria Basescu a avut un venit lunar de 4.166 de lei, primul incasat dupa o lunga perioada de timp. Intr-un interviu din 1995, Maria Basescu a dezvaluit ca era casnica din 1980, cand avea 29 de ani.

“De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu.
Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”
, a marturisit Maria Basescu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Fostul presedinte a incasat un venit anual de aproape 340.000 de lei

Conform documentului completat de fostul presedinte, sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. El sta excelent la rubrica venituri, incasand 130.986 de lei (senator), 44.826 de lei (pensie), 132.980 lei (indemnizatie de fost presedinte), dar si aproximativ 30.000

de lei din titluri de stat si dividende. In total, Basescu a castigat, in 2017, 338.000 de lei, adica aproximativ 28.200 de lei pe luna. Sotii Basescu detin doua terenuri, un apartament in Bucuresti, au bijuterii in valoare de 28.000 de euro, ceasuri de 52.000 de euro si tablouri de 19.000 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI