Ionuț Podaru, un polițist din Ruginoasa, se afla la mare cu soția și cei doi copii ai lor. Bărbatul a fost găsit spânzurat în camera de hotel, joi, după ce plecase de pe plajă unde avusese o ceartă cu soția.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel puțin așa au susținut câțiva prieteni care erau cu familia polițistului la mare. Se pare că bărbatul ar fi revenit în cameră după o ceartă consumată pe plajă, ar fi blocat ușa și apoi s-a spânzurat.  ”O rudă care avea cameră vecină s-a dus pe balcon și a descoperit grozăvia. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și unul de la SMURD. Cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat”, se arată în presa locală.

Nimeni nu înțelege gestul bărbatului, care nu avea probleme la muncă, și se pare că nici financiare.

Tatăl soției polițistului care s-a spânzurat a murit înecat în iaz

Oamenii din zonă sunt îngroziți după ce au auzit vestea, mai ales că familia soției lui mai fusese lovită de o tragedie în urmă cu 5 ani. Acum, pare că soția polițistului e urmărită ca de un blestem.

Femeia, care și-a pierdut acum soțul, este fiica fostului primar din Mărgineni, Ion Surdu, care a murit înecat în propriul iaz. În aprilie 2014, Ion Surdu, însoțit de alți trei bărbați, a urcat pe o barcă pentru a curăța stuful de pe iaz. La un moment dat, barca s-a răsturnat și toți 4 au ajuns în apă, însă doar doi au mai ieșit la suprafață. Trupul primarului a scos de salvatori după mai bine de 30 de minute, care nu au mai putut face nimic pentru acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si