Incepand cu luna septembrie, Elena Vezeteu este incadrata ca agent de politie, la Serviciul Comunicatii si Informatica, pe un post neoperativ, adica de munca de birou. Femeia, ramasa cu doi copii mici in ingrijire, unul in varsta de 5 ani si unul de 7 ani, facuse solicitarea de la finele lunii iulie, fiind primita pentru o intalnire de catre ministrul de Interne, Carmen Dan.

Promisiunile pe care le-a primit s-au concretizat destul de repede, in conditiile in care Statutul Politistului prevede acest drept pentru situatii dramatice precum cele prin care trece familiei Vezeteu.

Faptul ca la IPJ Suceava sunt multe posturi vacante, pe fondul pensionarilor masive din 2017 si din anul precedent, a facut incadrarea si mai simpla.   

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Decizia poate fi considerata si o datorie morala a Statului roman fata de memoria lui Sorin Vezeteu.

Sorin Vezeteu avea 38 de ani si lucra ca politist in domeniul Transporturi Feroviare de peste 15 ani.
in seara zilei de 20 iulie, in timp ce era de serviciu la Postul de Politie din Gara Burdujeni, politistul a fost injunghiat din spate de Ioan Besa, un recidivist de 23 de ani, proaspat intors din Spania.

Intre timp, agresorul aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava pentru infractiunea de ultraj cu referire la omor calificat, riscand o condamnare pe viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si