Close sidebar
Close sidebar

Sotia premierului Sorin Grindeanu a incasat sume uriase pentru inchirierea unui apartament de doar 41 de metri patrati din Timisoara! Mihaela a vandut locuinta socrului sau cu 30.000 de euro!

Mihaela, sotia lui Sorin Grindeanu, a incasat sume uriase pentru inchirierea unui apartament din Timisoara.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorin Grindeanu, premierul numit la finalul lui 2016, locuieste impreuna cu sotia sa, Mihaela, si cu cei doi copii, intr-o vila din Giroc, o localitate aflata in apropiere de Timisoara. In declaratiile de avere ale lui Grindeanu figura, insa, si un apartament de 41 de metri patrati din Timisoara, mostenit de Mihaela, partenera de viata a premierului. In 2014 si 2015, apartamentul cu pricina a fost inchiriat, Mihaela Grindeanu incasand 36.000 de lei in 2014, respectiv 33.300 de lei in 2015, asa cum reiese din declaratiile de avere depuse de Grindeanu in calitate de deputat. La un calcul simplu, reiese ca apartamentul respectiv a fost inchiriat cu aproximativ 700 de euro pe luna, o suma uriasa tinand seama si de zona din Timisoara in care se afla, dar si de suprafata sa, de doar 41 de metri patrati.

Pe aceasta strada din Timisoara se afla blocul in care sotia premierului a avut un apartament „Practic, o garsonieră măricică.
700 de euro pe lună, în Timişoara, într-un bloc. Vechi. La banii ăştia, în Bucureşti, stai în chirie într-un apartament bunicel de 100 de metri pătraţi. Utilat. Sau în două garsoniere la fel de bine utilate. Deci, bă, Sorinele, cât ăi fi tu de premier, vrăjeala asta nu ţine, nene. Şi, probabil, ori nu stă nimeni acolo în chirie, ori stă (sau doar plăteşte) cineva de care nu vrei să ne zici şi nouă.
Dacă ai fi vrut, ai fi dat numele omului la rubrica intitulată „sursa venitului“, nu ai fi trecut numele nevestei, că nu ea e sursa venitului, ci chiriaşul ăla generos care îţi dă ţie şi familiei tale 700 de euro lunar pentru o garsonieră în Timişoara”
, a scris saptamanalul Kamikaze. In martie 2016, sotia lui Grindeanu a vandut apartamentul socrului sau, Nicolae Grindeanu, cu 30.000 de euro.
Mihaela Grindeanu lucreaza ca farmacist in Timisoara

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI