Evaziunea fiscala, spalarea de bani si santajul sunt alte infractiuni legate de fete bisericesti cunoscute, ultimele trei luni fiind dezastruoase pentru imaginea BOR.
 
Mai mult decat atat, in urma cu ceva timp un tanar posta pe o retea de socializare o poza cu Marius Marcuta, preotul paroh din comuna Iana, Vaslui care pregatea minutios un gratar. El a fost imortalizat chiar cand intorcea, concentrat, carnea.
Ce e in neregula, va intrebati? 
 
Ei bine, protagonistul nostru a ales sa faca asta intr-un cimitir, printre cruci, cu toca preoteasca pe cap. Dupa ce fotografiile au ajuns in presa, conducerea Episcopiei Husilor a declansat o ancheta disciplinara. Sotia barbatului, Daniela Marcuta, este profesoara si totodata directoarea scolii gimnaziale "Iorgu Radu" din Barlad.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si