Carmen Iohannis s-a inscris la competitia SemiMaraton Sibiu 2016, luni, si va alerga pentru cauza "Dam startul in viata". Potrivit digi24.ro, asociatiile partenere vor sa achizitioneze un ventilator neonatal modern pentru tratarea nou-nascutilor si prematurilor cu afectiuni respiratorii, categorie de copii care reprezinta majoritatea celor internati in terapie intensiva neonatala de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.


Prin achitarea taxei de participare, cei care alearga la maraton sustin cauza preferata, iar cei care nu participa la maraton pot sa faca donatii direct pe site -ul maratonului.

Scopul este strangerea a 70.000 de lei. Banii stransi vor finanta 21 de cauze propuse de comunitatea sibiana.

Termenul limita pentru inscrieri a fost luni, 16 mai 2016, iar semimaratonul va avea loc pe 28 mai, in centrul istoric al Sibiului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si