Ela, soția românului cu dublă cetățenie, care a fost răpit de teroriștii Hamas, a venit special în România, pentru a cere ajutor de la Guvern. Femeia este disperată să afle informații despre soțul ei.

Soția românului răpit de gruparea Hamas a venit în România să ceară ajutor

Soția românului răpit de teroriștii Hamas a ajuns în România. Femeia este disperată să își găsească soțul și cere ajutor autorităților române pentru eliberarea lui: "Nu mai știu nimic de soțul meu de pe 7 ocgtombrie"

Soția românului răpit de Hamas a venit special în România să ceară ajutor pentru a-și găsi soțul

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Cum a ajuns pe Aeroportul "Henri Coandă" a ținut o conferință de presă, prin intermediul căreia a implorat să fie ajutată.

"Bună seara, România! Vă mulțumesc din suflet că sunteți aici. Contează enorm pentru mine, pentru familia mea și pentru întreaga lume. Sper ca prin ajutorul Guvernului să obținem informații vitale despre soțul meu, tatăl a trei copii. Te iubim cu toții, Tal. Ne e dor de tine. Ne rugăm să ne întâlnim toți. Sper că este puternic și sănătos. Sunt aici pentru că sperăm să obținem informații despre el cu ajutorul dumneavoastră. Ultimele informatii sunt când a plecat de acasă, pe 7 octombrie. Nu am mai primit apoi vești de la el. Ne-am trezit auzind multe sirene. Am intrat în adăpost, am stat 20 de ore singuri. Am auzit doar strigăte în arabă, împușcături. Nu vreau să-mi mai aduc aminte de asta niciodată. Dacă este în viață nu știe că suntem teferi, știe că erau teroriști în jur. Vreau să știe că suntem bine, că suntem în viață.

Sunt o mama singură cu 3 copilași, trebuie să mă întorc. Copiii știu adevărul, știu totul, știu că e posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată. Voi face tot ce îmi stă în putință să îl ajut pe tati să se întoarcă acasă. Aștept ca autoritățile să ne poată ajuta să fie eliberat. Am nevoie de informații, pentru că nu știu nimic acum. Am nevoie de ajutorul tuturor românilor, pentru că Tal este cetățean român.
Am nevoie de ajutor cu disperare.", a declarat emoționată Ela, soția românului răpit de teroriștii Hamas.

Citește și: VIDEO: Autocarul echipei de fotbal Lyon, atacat cu pietre de către ultrașii echipe Marseille. Un antrenor a fost grav rănit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tai Chaimi are 41 de ani și este tatăl a trei copii, doi gemeni în vârstă de 9 ani și un băiat de 6 ani. El se afla acasă cu familia pe 7 octombrie când au început atentatele teroriste. Aceștia locuiau într-un kibbutz din Fâșia Gaza când a pornit războiul. Sirenele asurzitoare i-au făcut să se ascundă într-un adăpost împreună cu copiii, acesta fiind și ultimul moment când și-a văzut soțul.

"A fost foarte multă linişte şi apoi dintr-o dată s-au auzit împuşcături, iar soţul meu a spus că vrea să meargă afară, ca să ne protejeze. Şi s-a dus afară. După două ore l-am sunat şi a spus că este bine, dar nu poate vorbi. După alte câteva ore i-am dat mesaj pe WhatsApp şi mesajele nu s-au trimis. Pe seară, când totul s-a terminat, ne-au dus într-o zonă centrală a kibbutzului şi cineva din kibbutz mi-a spus că el nu mai este cu noi, că este dispărut.",

a povestit femeia în urmă cu câteva zile, potrivit TVR1.

Soția românului răpit de teroriști speră ca acesta să fie în viață

Tot ce știe femeia de la acel moment de la autorități este că soțul ei este dispărut sau răpit.

"Este localizat undeva pe străzile din Gaza, însă asta nu înseamnă nimic, pentru că telefonul este localizat, dar el poate fi în alt loc. (n.r., întrebare: Este în Gaza?) Bănuiesc, dar nu sunt sigură. Noi nu mai suntem în kibbutz, nu ne mai este permis să mergem în kibbutz, pentru că este un flux aerian şi Guvernul ne-a trimis foarte departe. Suntem în Ellah, este foarte departe de kibbutzul nostru, unde urmează să stăm pentru o lungă perioadă de timp.", a mai povestit Ella, soția românului răpit pe 7 octombrie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Președintele Turciei, Recep Erdogan: "Gruparea militantă Hamas nu este o organizație teroristă, ci un grup de eliberare"

Tai Chaimi are rădăcini adânci în România. Bunicul său s-a născut la Iași și a fost supraviețuitor al Holocaustului. S-a mutat în Israel după război, unde și-a întemeiat o familie în kibbutz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si