Ziarul Buna Ziua Iasi scrie  ca rezultatele analizelor arata ca ambii au murit din cauza unei intoxicatii cu etilenglicol. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat.
Primarul este devastat. El a ramas singur, cu un copil de un an si jumatate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ieri, la cateva ore de la primirea vestii, primarul comunei Butea, Anton Anti, a postat in mediul online un mesaj sfasietor. "Azi, 20 februarie 2017, durerea ne-a îngenunchiat pentru a doua oara... într-un timp atât de scurt... Domnul a ales sa ia la el doua fiinte atât de dragi mie... pe Tata si pe Scumpa si Frumoasa mea Sotie, Alina Luiza... Tristete profunda si strigat mut de durere zace în sufletul meu... de ce Doamne? De ce?! Cu toate ca m-ai ranit profund Dumnezeule, voi continua sa te iubesc si sa te slujesc, pentru ca am încredere în planurile tale... Tie, scumpa mea sotie îti multumesc pentru toate clipele frumoase si pentru devotamentul tau fata de familie.

Îti promit ca pruncul nostru scump, Victor Stefan, va creste falnic si frumos asa cum ne-am propus... Zbor lin în Lumina, Iubita mea!!", a scris intr-un mesaj primarul. 

Citeste mai multe AICI

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si