Incidentul bizar a avut loc în timpul puternicei furtuni Isha,  care a făcut ca porțile electrice să se blocheze și să prindă portiera șoferiței.

Citește și: VIDEO- Carmen Pepelea, nominalizată la Emmy. Este prima femeie producător român nominalizată

Soția multimilionarului Matt Fiddes nu a putut să iasă din bolidul galben de 350.000 de euro și a durat trei ore până să sosească ajutoare.

Pagube de 50.000 de euro la o simplă atingere a bolidului Ferrari

Matt Fiddes, un specialist în autoapărare și fost bodyguard pentru Michael Jackson, i-a cumpărat lui Moniqe minunea galbenă Ferrari F8 de 320.000 de lire sterline (circa 350 de mii de euro) ca un cadou întîrziat de Crăciun.

Soția lui Matt a fost prinsă în noul ei Ferrari timp de trei ore după ce mașina a rămas blocată în porțile electrice, relatează Express.co.uk.

Bodyguardul de lux a scris pe Instagram: „Probleme cu furtuna #isha! Porțile noastre electrice au tăiat și zdrobit cadoul de Crăciun al soției mele, noul ei #ferrari".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

''A rămas prinsă câteva ore în timp ce am forțat să se deschidă porțile! Probabil daune de peste 50.000 de lire sterline, dar îți arată doar că lucrurile materiale nu contează și mă bucur că e în siguranță", a adăugat vedeta.

Matt, care locuiește în Devon, a explicat că soția sa merită cel mai scump cadou din lume:

„Moniqe merită tot. Trebuie să mă suporte pe mine și lumea mea nebună.

Din culise, soția mea trebuie să mă sprijine să conduc companiile noastre și portofoliul nostru de proprietăți în creștere. Preia apeluri telefonice și lucrez noaptea – e și o mamă uimitoare pentru toți cei șase copii ai mei", a scris fosta gardă de corp a regelui pop.

Citește și: VIDEO- Cea mai căutată cazare din Marea Britanie este o căsuță din copac. Cazarea a devenit o aventură unică în mijlocul naturii

Când a rămas blocată pentru „câteva ore” în bolidul elegant- după ce Furtuna Isha a făcut ca porțile lor să o prindă în mașină pe drum, Matt a trebuit să intervină de urgență, ajutat de o companie electrică pentru a elibera mașina și soția lui.

Soția unui milionar a rămas blocată trei ore în mașina Ferrari de 350.000 euro

Soția lui Matt, alături de cadoul de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si