Soția unui politician român a primit 8 luni de închisoare după ce a fost acuzată că a vândut haine contrafăcute. Decizia instanței nu este definitivă, iar soția politicianului o poate contesta.

Cea inculpată în cazul comercializării de haine contrafăcute ar fi Lavinia Bughiu, soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, potrivit realitatea.ro.  

Condamnată pentru că a vândut haine contrafăcute

Soția unui politician român din Argeș a primit sentința de 8 luni de închisoare, după ce a fost acuzată că vinde haine contrafăcute în magazinul pe care îl deține.

Femeia se pare că ar fi comercializat haine, parfumuri și pantofi de firmă, care, în realitate, de fapt, ar fi fost false.

Soția politicianului și-ar fi desfășurat activitatea ilegală în magazinul de haine pe care îl deține în Pitești. Acolo, sub brand-ul a 15 firme renumite, de lux, femeia comercializa haine, pantofi și parfumuri contrafăcute.

Sentința oferită în instanță nu este definitivă, relatează realitatea.ro.  Soția politicianului poate ataca decizia primită. Magistrații se pare că au decis ca soția politicianului să nu execute sentința primită, în schimb, se va afla sub suspendarea prin supraveghere, timp de doi ani, a executării pedepsei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O nouă metodă de înșelătorie a apărut în România, în urma conflictului din Israel. Ce presupune metoda „donația”. Poliția Română: „Modul de operare este specific hoților de locuințe”

femeie selfie in oglinda

Soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș

[Sursa foto: Facebook]

Soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș va trebui să plătească, în urmă hotărârii judecătorești, prejudicii în valoare de 12.360 de euro, mai multor firme. De asemenea, cheltuielile de judecată ar urma să fie suportate tot de soția politicianului.

Se pare că prin instanță, Laviniei Bughiu i-a fost impusă măsura de a executa muncă în folosul comunității pe o perioadă de 40 de zile.

„Să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş sau în cadrul Primăriei municipiului Piteşti”, relatează realitatea.ro.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si