Close sidebar
Close sidebar

Sotii Iohannis si-ar putea recupera casa din centrul Sibiului, pierduta in proces. Iata cum

Fiscul vine cu precizari in cazul casei care a apartinut familiei Iohannis. Inspectorii fiscali spun ca, momentan, statul roman nu este proprietarul imobilului, pentru ca la Tribunalul Sibiu a fost deschis un proces in care se va decide cine detine aceasta casa. Acum, in acte, proprietari sunt doi soti care au murit in urma cu 50 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„in urma pronuntarii de catre Curtea de Apel Brasov a unei hotarari irevocabile in cauza din dosarul cu nr. 262/62/2014, organele fiscale au solicitat Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu, rectificarea in cartea funciara, in sensul radierii dreptului de proprietate al paratilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta si Johanis Klaus Werner”, arata ANAF.

Astfel, dupa rectificarea de carte funciara, dreptul de proprietate asupra imobilului in cauza a revenit defunctilor proprietari Ghenea Elisei si Ghenea Maria, care au decedat, precizeaza Fiscul. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Citeste continuarea pe Adevarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI