Close sidebar
Close sidebar

Sotii Stoian, ajutati acum cateva luni de Gigi Becali, sunt fani Exatlon. Au un copil paralizat si se lupta din greu cu saracia, dar uita de probleme cand incepe emisiunea.

Sotii Stoian, ajutati de Becali, sunt fani Exatlon. Nu pierd niciun minut din emisiunea fenomen.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea trista a sotilor Stoian, care au un copil de 18 ani, paralizat, este deja cunoscuta cititorilor publicatiei stirilekanald.ro. Inainte de Craciun, acestia au plecat din Campina, orasul lor natal si au mers sa-si strige durerea in fata palatului lui Gigi Becali, ultima lor speranta. Oamenii nu mai aveau casa, Lacramioara Stoian nu poate sa munceasca din cauza insuficientei renale care necesita dializa de trei ori pe saptamana, iar capul familiei are un salariu extrem de mic.

Impresionat de soarta lor, finantatorul Stelei le-a dat, in luna decembrie, cand i-a gasit la poarta, suma necesara sa achite chiria pe doua luni la un apartament cu doua camere in Campina si, in plus, cateva sute de lei, sa aiba pentru Sarbatori. Timpul a trecut, iar familia a avut din nou nevoie de bani pentru plata chiriei si pentru cateva datorii acumulate.

Intre timp si Cornel Stoian, cel care aduce singurul venit in casa, a fost operat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In urma cu cateva zile, barbatul ne marturisea, la telefon, ca a ajuns la capatul puterilor, ca proprietarul locuintei nu il mai pasuieste cu datoriile si ca el si familia lui risca sa ajunga in strada. Ei bine, Daniel, tanarul diagnosticat cu tetrapareza spastica, parintii si fratele lui mai au un binefacator, pe langa Gigi Becali. Cutremurat de drama acestor oameni, un roman care locuieste in China le-a trimis de doua ori bani pentru chirie.

Sotii Stoian i-au multumit din suflet si au spus ca nu se asteptau sa fie salvati de doua ori de aceeasi persoana.

Poate va intrebati daca totusi Lacramioara si Cornel Stoian mai au vreo bucurie in tot acest noian de griji si probleme... Aflati ca, da, sunt cateva ore pe saptamana cand se deconecteaza de la necazuri si zboara cu gandul...in

Republica Dominicana.

Sotii Stoian, ajutati de Gigi Becali, sunt fani Exatlon. Ne-au spus cine cred ei ca va castiga competitia.

Protagonistii nostri sunt cei mai mari fani ai emisiunii Exatlon si isi fac programul astfel incat sa nu rateze niciun minut din competitia fenomen care a captivat toata Romania.

"Suntem "lipiti" de televizor cand incepe Exatlon. Nu ratam nicio editie. Sunt singurele momente in care uitam de griji. Si eu, si sotia mea suntem sustinatori ai  "Faimosilor" care parca au din ce in ce mai multa forta. Favoritul meu este Giani Kirita, are ambitie, stie sa mobilizeze echipa si e foarte simpatic. Cred totusi ca Vladimir Draghia o sa castige. Nevasta mea e fana a Dianei Belbita. Si ea e intr-o forma excelenta. Daca ne-ati vedea, in casa, cat suntem de patimasi... Le tinem pumnii, tipam mai rau ca la un meci al Nationalei", ne-a povestit Cornel Stoian. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI