Close sidebar
Close sidebar

Soțul a ajuns târziu acasă, iar ea l-a gonit din pat. Dimineață l-a găsit fără suflare. Ce a aflat a distrus-o

O femeie de 33 de ani din Somerset, Anglia a avut o ceartă urâtă cu soțul ei într-o seară când acesta s-a întors târziu de la muncă, iar a doua zi l-a găsit mort pe canapea.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ashley Murrel își acuza soțul că își neglijează familia. Când Mickey a ajuns noaptea în casă, după o tură de 16 ore, Anshley l-a trimis să doarmă pe canapea. A doua zi l-a găsit fără suflare.

Citeste si: Furtuna face victime din nou! Cel puţin 15 persoane au murit în urma ploilor torenţiale

Femeia a aflat apoi un detaliu care a distrus-o. Soțul ei își mai luase un al doilea job pentru a putea plăti o excursie la Praga în care plănuia să își invite soția la aniversarea căsătoriei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Câştigurile lui Gabriel Fătu au explodat în ultimul an! Vezi cum a ajuns campionul farselor să încaseze 10.000 de euro pe lună!

Citeste si: Sora lui Gigi Becali a murit la 44 de ani! Ce dramă cumplită

Ashley are acum un sfat pentru toate cuplurile: "nu mergeți la culcare supărați, vorbiți între voi, încercați să vă rezolvați problemele".

Citeste si: Imagini terifiante! Accident pe DN1, în zona localităţii Sâmbăta de Jos- două persoane sunt grav rănite, traficul este oprit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI