Sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, se afla la volanul masinii sale, in valoare de peste o suta de mii de euro. Mergea pe Drumul National 7 de pe Valea Oltului si se indrepta spre Sibiu, cand...

"Intr-o curba destul de periculoasa, a rulat partial pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara, condusa de un barbat de 57 de ani, care circula din sensul opus de mers.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un autotren, care circula in spatele autoutilitarei. Acesta a parasit partea carosabila, catre stanga, oprindu-se pe terasamentul caii ferate, unde s-a si rasturnat”, a declarat puratorul de cuvant de la PIJ Valcea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Lucian Isar a fost transferat, aseara, de la Spitalul de Urgenta din Valcea la Spitalul Floreasca. Sotul Alinei Gorghiu a suferit un traumatism cranian, insa, starea lui este stabila. Si traficul feroviar a fost blocat, dupa ce autotrenul a cazut pe calea ferata. 

Lucian Isar, in varsta de 40 de ani, a fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri in guvernul Ponta.

A rezistat in fotoliu numai 4 luni, dupa care a renuntat la functie, in urma unui conflict cu fostul premier. El a mai fost casatorit cu o romanca de origine maghiara, stabilita la Londra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si