Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum astăzi. Celebra make-up artistă din Timișoara a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă, lăsând în urmă numai durere.

Soțul Ancăi a postat un mesaj emoționant în memoria acesteia. Bărbatul plânge la căpătâiul soției sale, împreună cu fiul lor, care a rămas orfan de mamă de la o vârstă fragedă.

Anca Molnar a lăsat în urmă un soț, un copil și doar durere

Claudiu Molnar nu s-a dezlipit de sicriul soției sale. Acesta a stat la căpătâiul Ancăi, lipit de coșciug, plângându-și soția. 

În memoria partenerei de viață, a mamei copilului său și a femeii alături de care muncea, Claudiu Molnar a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. 

Citește și: VIDEO Femeia găsită moartă într-o valiză ar fi fost ucisă pentru că nu mai avea clienți! În urma chinurilor prin care a trecut, sora ei mai cântărește doar 30 de kilograme

Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lângă sicriul Ancăi a stat și fiul acesteia, Patrick. 

Citește și: VIDEO Mort de la jocul „de-a v-ați ascunselea”! Sportivul de 14 ani a urcat pe un panou electric aflat sub tensiune

Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării

[Sursa foto: Facebook]

Anca Molnar a murit la aproape un an de la diagnosticul crunt care i-a răpit viața. La 35 de ani, Anca s-a stins din viață după ce a pierdut bătălia cu o tumoare pe creier.

Anca Molnar a fost o celebră make-up artistă din Timișoara, cunoscută la nivel național pentru machiajele și dermopigmentările pe care le realiza.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării

[Sursa foto: Facebook]

Celebra make-up artistă a simțit că va părăsi această lume. Înainte de a se stinge din viață, Anca a redactat un mesaj emoționant, făcut public de prietenii săi.

"Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele... Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar, am plecat... Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am să vă fac cu ochiul!", este mesajul lăsat de Anca Molnar, publicat de prietenii săi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si