Close sidebar
Close sidebar

Soțul Andreei Bălan, acostat pe stradă! George face haz de necaz: ”Era tot ce mi-am dorit de la viață”

George Burcea, soțul Andreei Bălan, are timp și de glume, deși interpreta trece printr-o perioadă extrem de grea.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Deși lucrurile nu stau prea bine pentru Andreea Bălan, soțul cântăreței are puterea să mai și glumească. Actorul a povestit că datorită acestui episod a devenit, în sfârșit, cunoscut. Respectiv, după mai mulți ani petrecuți în lumea filmului, teatrului și publicității, Burcea a ajuns să fie cunoscut ca ”soțul Andreei Bălan”. Ceea ce nu-l încântă foarte mult.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

”De două săptămâni aud pe stradă – uite-l pe soțu’ lu’ Andreea Bălan. ”iera tot cie meam dorit de la veață (sic!)”, a comentat George Burcea pe contul lui de Facebook.

George Burcea e toată ziua în parc

Burcea a povestit că în perioada în care Andreea a fost în spital, el a devenit responsabil cu plimbarea fetiței mari, care își petrece foarte mult timp în parc.

”Ella Maya doboară record după record în ceea ce privește statul în parc: 28/24(...) Clara Maria doarme 20 jdemii de ore pe zi”, a mai scris Burcea.

George Burcea are 31 de ani și este npscut la Eforie Sud. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”IL Caragiale” și a apărut în producții precum ”Closer To The Moon” sau ”Itaker” respectiv în piese de teatru: ”Frații Karamazov” sau ”Azilul de noapte”.

Burcea este și unul dintre ”vânătorii de răceală” dintr-o cunoscută reclamă de televiziune la un medicament la fel de celebru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI