Close sidebar
Close sidebar

Sotul Andreei, romanca gasita moarta intr-un autocar din Italia, este coplesit de durere: "Nu stiu ce sa le spun copiilor despre mama lor"

Andreea Irina Mailat a fost gasita moarta intr-un autocar din Italia. Femeia a lasat in urma trei copii si un sot disperat.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Irina Mailat a fost gasita moarta intr-un autocar din Italia. Femeia a lasat in urma trei copii si un sot disperat. Barbatul nu le-a spus inca celor mici despre moartea mamei lor, fiind ingrijorat de reactia lor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nu le-am spus inca ce s-a intamplat cu Andreea, mi-e frica si nu stiu cum sa le spun, deocamdata au vazut ca se aduna lume la noi si le-am zis ca lui mami i s-a facut rau tare si este internata intr-un spital din Italia.

Mi-am luat concediu fara plata pentru o perioada, sa pot sta cu copiii", a spus Cristi Mailat, sotul romancei.

Andreea Irina Mailat locuia in Hunedoara si a decis sa mearga in Italia pentru a munci ca ingrijitoare. Andreea era casatorita si avea trei copii in varsta de 5, 7 si 14 ani.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI