Close sidebar
Close sidebar

Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, a transmis un mesaj emoționant

Ana Oros a fost ucisă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii, din Capitală. Soțul Anei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a scris bărbatul pe o rețea de socializare. 

Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, a transmis un mesaj sfâșietor

Ana a lăsat un gol imens, iar sute de persoane au ținut să-i transmită soțului mesaje de condoleanțe.

Citește și: Ipoteză- ucisă de câini de luptă

”Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă

a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, a transmis un cunoscut.

Ana a murit sfâșiată de câini

Femeia era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei, iar în ziua respectivă a decis să iasă la alergat, în aceeași zonă în care a fost atacată de câini și în luna aprilie a anului trecut.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cum trebuie să te aperi atunci când ești atacat de câini? Ce nu este bine să faci?

De această dată, Ana nu a mai supraviețuit mușcăturilor brutale făcute de câinii ce se plimbau nestingheriți în zona Lacul Morii.

"O veste tragică, din păcate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa câștige în fața destinului! Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte", a fost mesajul transmis de un prieten pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI