Pe 16 martie 2014, Simona Zahan, o doctorita romanca care lucra intr-un spital din Chateauroux (Franta), era gasita fara suflare la locul de munca, exact cand urma sa fie schimbata din tura.

Presa din Hexagon a scris apoi ca femeia, medic anestezist, se sinucisese din cauza stresului, dar la inmormantarea din tara, din localitatea gorjeana Scoarta, preotii au facut slujba fara sa tina cont de acest aspect.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma femeii au ramas sotul Marius si baiatul Alex, foarte afectati de tragedie, mai ales ca familia Zahan parea ca se intelege foarte bine si ca nu exista probleme intre soti.

Dupa trei ani de vaduvie, in februarie 2017, Marius Zahan s-a insurat din nou, tot cu o doctorita, Aura, originara din Galati, care- culmea!- lucreaza tot in cadrul spitalului din Chateauroux.

In prezent, Aura si Marius sunt fericiti impreuna, ca si Alex (9 ani), copilul lui Marius si al Simonei!  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si