Totul s-ar fi petrecut luni seara in plina strada. Bogdan Dinulescu sustine ca ar fi fost amenintat de edilul orasului Voluntari, pe motiv ca s-ar fi dus la Arcul de Triumf ca sa o intrebe pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei si sotia lui Pandele, cand se va circula normal in Capitala.

"M-am dus la Arcul de Triumf sa o intreb pe doamna Firea cand se va circula normal in Capitala.

Ea promisese intr-o emisiune la televizor se va circula lejer in Bucuresti. Dupa ce am parcat masina, m-am dus sa vorbesc cu dansa, sa o intreb daca in decembrie se va circula lejer in Capitala. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni ma asteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Vasii, fostul sef de la Politia Voluntari si nu am reusit sa vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, in emisiunea lui Rares Bogdan. El sustine ca ulterior s-a intalnit cu  Florin Pandele, cu care a avut un altercatie mai mult verbala, pe motiv ca de ce s-ar fi dus la Arcul de Triumf”, sustine evz.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Scandalul a ajuns insa si la oamenii legii, care, in urma cu putin timp, au luat si primele masuri. “ Serviciul Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Ilfov efectueaza cercetari fata de P.F.C, in varsta de 55 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente”, se arata intr-o declaratie venita de la IPJ Ilfov, care mentioneaza si faptul ca urmeaza ca, astazi, sa fie discutat dosarul cu Parchetul Buftea.
Apoi, va fi audiata persoana vatamata, in speta Bogdan Dinulescu, pentru a se afla exact ce s-a intamplat la Arcul de Triumf cu adevarat.

Pe de alta parte, Gabriela Firea a tinut sa declare pentru evz.ro, ca este “un atac murdar. Este o facatura mizerabila de campanie. Nu am ce sa comentez. Sunt in stare de orice", a reactionat primarul general pentru site-ul mai sus amintit!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si