Close sidebar
Close sidebar

Sotul Gabrielei Firea l-a dat in judecata pe PNL-istul care a luat bataie in Voluntari! Florentin Pandele ii cere fostului deputat Secara zeci de mii de lei pentru ca l-a numit "dictator local"

Florentin Pandele l-a dat in judecata pe fostul sau contracandidat la alegerile locale din Voluntari si ii solicita despagubiri de ordinul zecilor de mii de lei.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florentin Pandele vrea sa-si repare in instanta imaginea sifonata de declaratiile fostului sau contracandidat la primaria Voluntari, PNL-istul Florin Mihail Secara. Acesta a declarat, in timpul campaniei electorale, ca Pandele este mana-n mana cu politia si ca este „un marunt dictator local”, asta dupa ce a reclamat ca a fost agresat de o mana de huligani din Voluntari, protejati de organele de ordine.

„Imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta pe acest deputat turbulent pentru minciunile, calomniile si dezinformarile la adresa mea”, i-a raspuns Pandele, care a venit cu o alta varianta a povestii: Secara ar fi fost cel care l-a amenintat pe un politist ca-l lasa fara serviciu.

Florin Secara sustine ca a fost agresat de oamenii lui Pandele

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un alt episod ciudat care-i leaga pe cei doi este un denunt facut la DNA facut lui Pandele in numele lui Secara. Procurorii l-au chemat pe PNL-ist la audieri, insa ajuns la fata locului, acesta a declarat ca denuntul nu-i apartine. „Este o plangere trimisa prin posta care pe spate avea o adresa care nu corespunde cu adresa mea si care era scrisa de mana, cu o semnatura care seamana cat de cat cu semnatura

mea”, a povestit Secara.
Echipa lui Secara i-a fotografiat pe oamenii despre care spun ca i-ar fi agresat

In primavara anului trecut, Florentin Pandele l-a actionat in instanta pe Florin Mihail Secara si i-a cerut despagubiri de ordinul zecilor de mii de lei. In noiembrie, magistratii de la Trbunalul Ilfov i-au dat castig de cauza PNL-istului, insa sotul Gabrielei Firea a facut apel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI